ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Ex Novo,σημαίνει απο τήν “αρχή”

Ετσι ξεκίνησαν όλα!


Ξεκινά με μια ζωντανή φαντασία σε συνδυασμό με σεβασμό και αγάπη για τις γυναίκες. Στο εργαστήριο μας καταβάλλουμε τις καλύτερες προσπάθειές μας για την κατασκευή μοναδικών χειροποίητων κοσμημάτων από αντιοξειδωτικά, μέταλλα χωρίς νικέλιο και στοιχεία σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.

Τα υλικά επιλέγονται από παγκόσμιους εμπειρογνώμονες στη βιομηχανία της μόδας.

Το χειροποίητο κόσμημα σχεδιάζεται μετά από προσεκτική εξέταση των παγκόσμιων τάσεων στη γυναικεία μόδα και τη συνεχή συμμετοχή μας στις Διεθνείς Εκθέσεις Αξεσουάρ. Με αυτό τον τρόπο, θέτουμε υψηλά πρότυπα για να εγγυηθούμε την ποιότητα των δημιουργιών μας.

Η επικέντρωση της εταιρεία μας είναι να φανταστεί κανείς και να σχεδιάσει το κόσμημα που κόβει την ανάσα να κάνει κάθε γυναίκα να αισθάνεται και να αναδείξει τη μοναδικότητά της και τη σπανιότητά της..


Ex Novo Team

Ελληνικές χειροποίητες δημιουργίες, χειροποίητη εφευρετικότητα

Το έργο του Ex Novo Bijoux βασίζεται σε μια συνεχή έρευνα απλών και γραμμικών σχημάτων για τη δημιουργία γνήσιων προσωπικών γλυπτών. μια συλλογή από μοναδικά κομμάτια με μέταλλο. έργα τέχνης που κάνουν μοναδική τη γυναίκα που τα φοράει.

Η μονάδα παραγωγής εδρεύει στην Αθήνα στου Ψυρρή, κοντά στο Μοναστηράκι, και αποτελείται από ένα άκρως εξειδικευμένο προσωπικό ενώ η εταιρεία Ex Novo έχει γίνει συνώνυμο της υψηλής ποιότητας και της πρωτοπορίας.

+ Δημιουργικό
+ Έμπειρος
+ Γνώστης


ΥΛΙΚΑ

Τα στοιχεία ορειχάλκου, οι πέτρες και το δέρμα είναι μόνο ένα μικρό μέρος των υλικών που χρησιμοποιούνται στη διαδικασία της μετατροπής και της έμπνευσης σε ένα κομμάτι κοσμημάτων.

+ Υψηλή ποιότητα
+ Μοναδικός σχεδιασμός


Η ΟΜΑΔΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΜΑΣ

Η ομάδα πωλήσεών μας αποτελείται από έμπειρα άτομα πάντα εκεί για να σας βοηθήσουν να επιλέξετε τα καλύτερα προϊόντα για εσάς.

+ Παθιασμένος
+ Χρήσιμο
+ Αξιόπιστος


Συνεργασίες

Εκτός από τα σημεία πώλησης στην Ελλάδα και ιδιαίτερα σε τουριστικούς προορισμούς, η εταιρεία Εx Novo είναι περήφανη που συνεργάζεται με πελάτες κυρίως στην Ευρώπη, ένα αναμφισβήτητο σημάδι για την καλλιτεχνική αξία των κοσμημάτων της.

Ελληνικά σχέδια, χειροποίητα κοσμήματα μόδας, Ex Novo Bijoux, κολιέ, βραχιόλια, σκουλαρίκια, δαχτυλίδια, σφυρήλατο κόσμημα, χονδρική πώληση, online αγορές