ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ

Τρόποι Αποστολής - Μεταφορικά

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με τις εταιρείες ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ Courier.

-Για αποστολές εντός της Αττικής το κόστος είναι 2,60€ και για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει χρέωση +0,90€.

-Για αποστολές εκτός της Αττικής το κόστος είναι 2,80€
και για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει χρέωση +0,80€

-Για αποστολές στην Κύπρο, το κόστος
είναι 20€ και για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει χρέωση +6,00€.

-Σε περίπτωση αποστολών με αντικαταβολή, υπάρχει επιπλέον κόστος 1,80€.

Οι παραδόσεις γίνονται σε μέσο χρονικό διάστημα 24 ωρών από την ημέρα που θα καταχωρηθεί - πληρωθεί η παραγγελία ή την επόμενη ημέρα σε περίπτωση courier και αντικαταβολής.

Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε τηλεφωνική παραγγελία ή έχετε απορίες για την διαδικασία των παραγγελιών μας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail στην διεύθυνση exnovo.1@gmail.com ή τηλεφωνικώς στο 210 321 7722.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται συνήθως μέσα σε 2 με 5 εργάσιμες μέρες ανάλογα με την διαθεσιμότητα των προϊόντων. Για παραγγελίες οι οποίες καθυστερούν να αποσταλούν περισσότερο από το παραπάνω χρονικό διάστημα θα ενημερωθείτε μέσω e-mail. Επίσης, μπορείτε να ενημερώνεστε για την πρόοδο της παραγγελίας σας, εφόσον συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και επιλέξετε την επιλογή "Ιστορικό".

Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε ένα προϊόν, παρακαλώ επικοινωνήστε πρώτα στο e-mail exnovo.1@gmail.com και εξηγήστε μας τους λόγους της απόφασής σας. Παρακαλούμε να μην επιστρέφετε προϊόντα χωρίς πρώτα να έχετε επικοινωνήσει μαζί μας, γιατί δεν θα γίνονται δεκτά.