ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ

STORE

store exnovo

Xειροποίητο μπρούντζινο μεταλλικό βραχιόλι, Nickel free επιμετάλλωση, στο χρώμα του μπρούτζου σε συνδυασμό με ασημί οξείδωση, εύκαμπτο, για άψογη..
Xειροποίητο μπρούντζινο μεταλλικό βραχιόλι, Nickel free επιμετάλλωση, στο χρώμα του μπρούτζου σε συνδυασμό με ασημί οξείδωση, εύκαμπτο, για άψογη εφαρ..
Xειροποίητο μπρούντζινο μεταλλικό βραχιόλι, Nickel free επιμετάλλωση, στο χρώμα του μπρούτζου σε συνδυασμό με πράσινη οξείδωση, εύκαμπτο, για άψογη ε..
Xειροποίητο μπρούντζινο μεταλλικό βραχιόλι, Nickel free επιμετάλλωση, στο χρώμα του μπρούτζου, με πολλές σειρές,16 cm,εύκαμπτο, για άψογη εφαρμογή..
Xειροποίητο μπρούντζινο μεταλλικό βραχιόλι, Nickel free επιμετάλλωση, στο χρώμα του μπρούτζου ,9,5 cm πλάτος, εύκαμπτο, για άψογη εφαρμογή, εμβα..
Xειροποίητο μπρούντζινο μεταλλικό βραχιόλι, Nickel free επιμετάλλωση, στο χρώμα του μπρούτζου σε συνδυασμό με ασημί οξείδωση, εύκαμπτο, για άψογη ..
Xειροποίητο μπρούντζινο μεταλλικό βραχιόλι, Nickel free επιμετάλλωση, στο χρώμα του μπρούτζου σε συνδυασμό με ασημί οξείδωση,κούμπωμα η ίδια η μπάλα..
Xειροποίητο μπρούντζινο μεταλλικό βραχιόλι, Nickel free επιμετάλλωση, στο χρώμα του ασημιού , εύκαμπτο, για άψογη εφαρμογή, εμβαπτισμένο σε ειδικό..
Xειροποίητο μπρούντζινο μεταλλικό βραχιόλι, Nickel free επιμετάλλωση, στο χρώμα του ασημιού,σε γυαλιστερή υφή, εύκαμπτο, για άψογη εφαρμογή, εμβ..
Xειροποίητο μπρούντζινο μεταλλικό βραχιόλι, Nickel free επιμετάλλωση, στο χρώμα του μπρούτζου, με πολλές σειρές, εύκαμπτο, για άψογη εφαρμογή, ε..
Χειροποίητο μπρούντζινο μεταλλικό βραχιόλι, Nickel free επιμετάλλωση, στο χρώμα του μπρούτζου σε συνδυασμό με πράσινη οξείδωση και σε ασημί , εύκαμπτο..
Χειροποίητο μπρούντζινο μεταλλικό βραχιόλι, Nickel free επιμετάλλωση, στο χρώμα του μπρούτζου σε συνδυασμό με ασημί οξείδωση, εύκαμπτο, για άψογη εφαρ..
Χειροποίητο μπρούντζινο μεταλλικό βραχιόλι, Nickel free επιμετάλλωση, στο χρώμα του μπρούτζου , σε ασημί, σε πράσινη οξείδωση ,με παράλληλες λουρίδες,..
Χειροποίητο μπρούντζινο μεταλλικό βραχιόλι, Nickel free επιμετάλλωση, στο χρώμα του μπρούτζου σε συνδυασμό με πράσινη οξείδωση,με ένθετο ανάγλυφο στοι..
Χειροποίητη μπρούντζινο μεταλλικό βραχιόλι, Nickel free επιμετάλλωση, στο χρώμα του μπρούτζου σε συνδυασμό με ασημί οξείδωση, εύκαμπτο, για ά..
Xειροποίητο μπρούντζινο μεταλλικό κολιέ, Nickel free επιμετάλλωση, στο χρώμα του μπρούτζου σε συνδυασμό με πράσινη οξείδωση, εύκαμπτο, για άψογη ..
Xειροποίητο μπρούντζινο μεταλλικό κολιέ, Nickel free επιμετάλλωση, στο χρώμα του ασημιού, 45 cm ,για άψογη εφαρμογή, εμβαπτισμένο σε ειδικό β..
Xειροποίητο μπρούντζινο μεταλλικό κολιέ, Nickel free επιμετάλλωση, στο χρώμα του μπρούτζου σε συνδυασμό με πράσινη οξείδωση, 50 cm ,εύκαμπτο, για ..
Xειροποίητο μπρούντζινο μεταλλικό κολιέ Nickel freel επιμετάλλωση, στο χρώμα του μπρούτζου σε συνδυασμό με ασημί οξείδωση, με σκελετό μεταβαλ..
Xειροποίητο μπρούντζινο μεταλλικό κολιέ Nickel freel επιμετάλλωση, στο χρώμα του μπρούτζου σε συνδυασμό με ασημί οξείδωση, εμβαπτισμένο σε ειδικό..
Xειροποίητο μπρούντζινο μεταλλικό κολιέ, Nickel free επιμετάλλωση, στο χρώμα του μπρούτζου,σε συνδυασμό με ασημί οξείδωση, άψογη εφαρμογή, εμβαπτισμέ..
Xειροποίητο μπρούντζινο μεταλλικό κολιέ, Nickel free επιμετάλλωση, στο χρώμα του μπρούτζου σε συνδυασμό με πράσινη οξείδωση, εύκαμπτο, για άψογη εφαρ..
Xειροποίητο μπρούντζινο μεταλλικό κολιέ Nickel freel επιμετάλλωση, στο χρώμα του μπρούτζου σε συνδυασμό με ασημί οξείδωση, με σκελετό μεταβαλ..
Xειροποίητο μπρούντζινο μεταλλικό κολιέ, Nickel free επιμετάλλωση, στο χρώμα του μπρούτζου,σε συνδυασμό με ασημί οξείδωση,περάστα στοιχεία μέσα στην..
Xειροποίητο μπρούντζινο μεταλλικό κολιέ, Nickel free επιμετάλλωση, στο χρώμα του μπρούτζου σε συνδυασμό με πράσινη οξείδωση & και σε ασημί οξεί..
Xειροποίητο μπρούντζινο μεταλλικό κολιέ, Nickel free επιμετάλλωση, στο χρώμα του μπρούτζου σε συνδυασμό με πράσινη οξείδωση & και σε ασημί οξεί..
Χειροποίητο μπρούντζινο μεταλλικό κολιέ, Nickel free επιμετάλλωση, στο χρώμα του μπρούτζου,σε συνδυασμό με χάλκινη οξείδωση,με χειροποίητους κρίκους..
Xειροποίητο μπρούντζινο μεταλλικό κολιέ Nickel freel επιμετάλλωση, στο χρώμα με ασημί οξείδωση, με διαμορφωμένους ιδιαίτερα κρίκους,δέσιμο με μ..
Χειροποίητο μπρούντζινο μεταλλικό κολιέ Nickel freel επιμετάλλωση, ασημί οξείδωση με μπρούντζο, με διαμορφωμένα μέταλλα ,δέσιμο με μαύρο σουέτ ..
Xειροποίητο μπρούντζινο μεταλλικό κολιέ, Nickel free επιμετάλλωση, στο χρώμα του μπρούτζου, δέσιμο με μαύρο σουέτ αυξομειωμένο, για άψογη εφαρμογ..
Xειροποίητο μπρούντζινο μεταλλικό σκουλαρίκι, Nickel free επιμετάλλωση, στο χρώμα του μπρούτζου σε συνδυασμό με ασημί οξείδωση,ατσάλινο καρφάκι α..
Xειροποίητο μπρούντζινο μεταλλικό σκουλαρίκι, Nickel free επιμετάλλωση, στο χρώμα του ασημιού,ατσάλινο καρφάκι αντιαλλεργικό κούμπωμα,12 cm. ..
Χειροποίητο μπρούντζινο μεταλλικό σκουλαρίκι, Nickel free επιμετάλλωση, στο χρώμα του μπρούτζου σε συνδυασμό με πράσινη  οξείδωση,ασημί με τουρκο..
Xειροποίητο μπρούντζινο μεταλλικό σκουλαρίκι, Nickel free επιμετάλλωση, στο χρώμα του μπρούτζου σε συνδυασμό με πράσινη οξείδωση, 20 cm εύκαμπτο, γ..
Xειροποίητο μπρούντζινο μεταλλικό σκουλαρίκι, Nickel free επιμετάλλωση, στο χρώμα του μπρούτζου,ατσάλινο καρφάκιαντιαλλεργικό κούμπωμα,9cm..
Χειροποίητο μπρούντζινο μεταλλικό σκουλαρίκι, Nickel free επιμετάλλωση, στο χρώμα του μπρούτζου σε συνδυασμό με πράσινη  οξείδωση,και σε συνδ..
Χειροποίητο μπρούντζινο μεταλλικό σκουλαρίκι, Nickel free επιμετάλλωση, στο χρώμα του μπρούτζου σε συνδυασμό με πράσινη  οξείδωση,και σε ασημ..
Χειροποίητο μπρούντζινο μεταλλικό σκουλαρίκι, Nickel free επιμετάλλωση, σε συνδυασμό  ασημί με μπρούντζο , ασημί με τουρκουάζ, ασημί οξείδωσ..
Χειροποίητο μπρούντζινο μεταλλικό σκουλαρίκι, Nickel free επιμετάλλωση, σε συνδυασμό μπρούτζο με πράσινη οξείδωση, ασημί οξείδωση με μπρούτζο, ..
Xειροποίητο μπρούντζινο μεταλλικό σκουλαρίκι, Nickel free επιμετάλλωση, στο χρώμα του μπρούτζου σε συνδυασμό με ασημί οξείδωση & στο χρώμα ..
Χειροποίητο μπρούντζινο μεταλλικό σκουλαρίκι, Nickel free επιμετάλλωση, στο χρώμα του μπρούτζου σε συνδυασμό με πράσινη  οξείδωση,και σε ασημ..
Xειροποίητο μπρούντζινο μεταλλικό σκουλαρίκι, Nickel free επιμετάλλωση, σε συνδυασμό με ασημί οξείδωση με ασημί ,ατσάλινο καρφάκι αντιαλλεργικό..
Xειροποίητο μπρούντζινο μεταλλικό σκουλαρίκι, Nickel free επιμετάλλωση, στο χρώμα του μπρούτζου & σε ασημί οξείδωση με ασημί ,τετράγωνα διάτρητα..
Χειροποίητο μπρούντζινο μεταλλικό σκουλαρίκι, Nickel free επιμετάλλωση, με ασημί & τυρκουάζ & σε πράσινη οξείδωση με μπρούντζο ,ατσάλινο ..
Xειροποίητο μπρούντζινο μεταλλικό δακτυλίδι, Nickel free επιμετάλλωση, στο χρώμα του μπρούτζου & σε ασημί οξείδωση σε μπρούτζο,μεταβαλλόμενη ..
Xειροποίητο μπρούντζινο μεταλλικό δαχτυλίδι Nickel free επιμετάλλωση, στο χρώμα του μπρούτζου σε συνδυασμό με ασημί οξείδωση,μεταβαλλόμενη γάμπα,..
Xειροποίητο μπρούντζινο μεταλλικό δακτυλίδι, Nickel free επιμετάλλωση, στο χρώμα του μπρούτζου σε συνδυασμό με πράσινη οξείδωση ,μεταβαλλόμενη γά..
Xειροποίητο μπρούντζινο μεταλλικό δακτυλίδι, Nickel free επιμετάλλωση, στο χρώμα του μπρούτζου & σε ασημί οξείδωση με μπρούτζο,μεταβαλλόμενη ..
Χειροποίητο μπρούντζινο μεταλλικό δακτυλίδι, Nickel free επιμετάλλωση, στο χρώμα του μπρούτζου & σε ασημί οξείδωση ,μεταβαλλόμενη γάμπα,3D...
Χειροποίητο μπρούντζινο μεταλλικό δακτυλίδι, Nickel free επιμετάλλωση, στο χρώμα του μπρούτζου & σε ασημί οξείδωση ,μεταβαλλόμενη γάμπα,με τετράγω..
Χειροποίητο μπρούντζινο μεταλλικό δακτυλίδι, Nickel free επιμετάλλωση, σε ασημί οξείδωση ,μεταβαλλόμενη με 3 ασύμμετρα μέταλλα,3D,εμβαπτισμένο σε ει..
Χειροποίητο μπρούντζινο μεταλλικό δακτυλίδι, Nickel free επιμετάλλωση, στο χρώμα του μπρούτζου σε συνδυασμό με πράσινη οξείδωση ,μεταβαλλόμενη ..
Χειροποίητο μπρούντζινο μεταλλικό δακτυλίδι, Nickel free επιμετάλλωση, στο χρώμα του μπρούτζου & σε ασημί οξείδωση,σύνολο από ακανόνιστα σχ..
Χειροποίητο μπρούντζινο μεταλλικό δακτυλίδι, Nickel free επιμετάλλωση, στο χρώμα του μπρούτζου σε συνδυασμό με πράσινη οξείδωση ,μπρούντζος,και..
Χειροποίητο μπρούντζινο μεταλλικό δακτυλίδι, Nickel free επιμετάλλωση, στο χρώμα του μπρούτζου με 3 πέτρες Swarovski Lct, Olivine, Brown, μεταβ..